Vakantie appartement in Albufeira
Nederlands English

Ontdek Albufeira vanuit vakantieappartement Algarsun

Met een rustige en centrale ligging is het vakantieappartement AlgarSun uitermate geschikt voor een geslaagde vakantie in Albufeira. Wat ooit een rustiek vissersdorpje was, is nu uitgegroeid tot één van de meest geliefde vakantiebestemmingen van de Algarve, de meest zuidelijke regio van Portugal. Albufeira heeft echt alles in huis om jong en oud, koppels en gezinnen een afwisselende vakantie aan te bieden! Met meer dan 3300 zonuren per jaar, adembenemende stranden en een hemelsblauwe zee, een kenmerkende keuken en een kleurrijke natuur kunnen bezoekers het hele jaar door genieten van de veelzijdigheid van het mooie Albufeira. Ook de rijke geschiedeniscultuur is zeker de moeite waard.

De oude binnenstad van Albufeira vormt een aangename buurt met sfeervolle smalle straatjes met tal van winkeltjes, leuke terrasjes op gezellige pleinen en witgekalkte kerkjes. Ook vind je nabij de “Old Town” de kleurrijke jachthaven van waaruit je boottochten langsheen de grillige kustlijn kan maken. Een populaire excursie is deze waar je tot in de zeegrotten vaart en dolfijnen kan spotten. Ook in het nieuwe stadsdeel zal je je nooit vervelen: heerlijke stranden, typische restaurantjes, leuke uitgaansmogelijkheden en vele ontspanningsmogelijkheden staan tijdens uw verblijf in AlgarSun vakantieappartement in Albufeira garant voor een aangename tijd.

 
 

Enkele aanbevelingen tijdens jouw verblijf in AlgarSun vakantieappartement Albufeira:

Praia da Falesia is één van de mooiste stranden van Europa. Het goudkleurige zand, helderblauwe zeewater en okerkleurige kliffen zijn kenmerkend voor deze prachtige en ongerepte omgeving.

Verken Albufeira en haar kustlijn met een unieke tour aan boord van een Tuk Tuk. Een onvergetelijke ervaring met veel plezier en adembenemende zichten!

Ook Zoomarine is een echte aanrader. Je kan er heerlijk ontspannen aan de vele zwembaden met zonnige ligweides en glijbanen of plezier maken op de talrijke attracties. Bovendien kan je er ook de dierentuin met zeehonden, roofvogels, dolfinarium en een vlindertuin bezoeken.

Geniet in één van de vele strandrestaurantjes van een overheerlijke Cataplana. Dit stoofpotje van allerlei soorten dagverse vis, wijn, tomaten en kruiden wordt door de kok in typische koperen bolpannen bereid.

CONTACT

Luc en Stacey Van de Velde-Robins
AlgarSun vakantieappartement Albufeira
Rua Alexandre Herculano 3, Condominium Ria Formosa AS
8200-271 ALBUFEIRA
Tel. Portugal +351 932 576628 *
Tel. België +32 (0)477 420511 *
info@algarsun.com

Google Maps 37.092391, -8.225751

Alojamento Local n°138751

Livro de Reclamações | Complaints Book

* Let op: telefoonkosten volgens kosten eigen provider